אלי כהן מרצה
הבטחת מוצר – מגוון תהליכים והשלבים מבטיחים איכות מוצר בטרם הוצאתו לשוק ושייקו לצרכן . דגימת מוצרים – שורש N ועוד 1
חייבת להיות תקינה בכל המוצרים במיוחד במוצרי מזון רפואהוכו.
איכות – סטנדרט ביצוע גבוהה על פי תקן .
בקרת תהליכים סטטיסטית spc- תהליך המאפשר לזהות כשלים ברמת האיכות ומתבצע עי ישום שיטות סטטיסטיות לצורך ניתוח הנתונים וחקירת כושר ביצועי תהליך
תרגיל באיכות :
מדוע צריך איכות ? לצורך השרדות כושר. צמצום מספר תלונות עי לקוחות.יעול זמן. אמינות ומוניטין.
לא הייתי מוותר על האיכות עמ לחסוך כסף.היות וקפדה על איכות אמורה לחסוך בכסף