ניהול ואבטחת איכות

סיכום שיעור 2

elih

elih

פרטי הסיכום

קורס: ניהול ואבטחת איכות

מספר השיעור: 2

סיכום השיעור

אלי כהן מרצה

הבטחת מוצר – מגוון תהליכים והשלבים מבטיחים איכות מוצר בטרם הוצאתו לשוק ושייקו לצרכן .     דגימת מוצרים – שורש N ועוד 1

חייבת להיות תקינה בכל המוצרים במיוחד במוצרי מזון רפואהוכו.

איכות – סטנדרט ביצוע גבוהה על פי תקן .

בקרת תהליכים סטטיסטית spc- תהליך המאפשר לזהות כשלים ברמת האיכות ומתבצע עי ישום שיטות סטטיסטיות לצורך ניתוח הנתונים וחקירת כושר ביצועי תהליך

תרגיל באיכות :

מדוע צריך איכות ? לצורך השרדות כושר. צמצום מספר תלונות עי לקוחות.יעול זמן. אמינות ומוניטין.

לא הייתי מוותר על האיכות עמ לחסוך כסף.היות וקפדה על איכות אמורה לחסוך בכסף

 

 

עריכת הסיכום

iw עִבְרִית
X